Brändiviestintä tarvitsee parempia sisältöjä

Contentori yhdistää lahjakkaat sisällöntuottajat ja sisältöjä verkkoon tarvitsevat yritykset. Verkkomarkkinoinnin ja -viestinnän alati kehittyessä ja laajentuessa yritykset tarvitsevat entistä enemmän apua sisällöntuotannossa. Toisaalta YouTube, Instagram, blogit, ynnä muut ovat antaneet miljoonille ympäri maailman mahdollisuuden toteuttaa itseään tuottamalla ja jakamalla sisältöjä mitä erikoisimpiin aiheisiin liittyen.

Me haluamme yhdistää tämän sisältöjen kysynnän sen kasvavan tarjonnan kanssa.

Ja samalla olla mukana brändiviestinnän vallankumouksessa kohti uudenlaista kerronnantapaa, aidompia kohtaamisia ja elämänmakuisempaa muotoa.

Palvelusta löytyvät niin freelance-toimittajat, Instagram-harrastajat, YouTube-tähdet, Snapchat-nousukkaat kuin eri aihepiirien bloggaajat – ja kirjo luonnollisesti kasvaa uudenlaisten sisältöformaattien syntyessä. Yrityksien toimeksiannot voivat vaihdella globaalin elintarvikejätin uuden tuotteen lanseerauksesta aina pienen konepajan rekrytointikampanjaan.

Contentori tuo sisällöntuottajat ja brändien edustajat yhteen, mutta jättää projektin toteuttamisesta sopimisen osapuolten välille. Sisällöntuottajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi ja pääsevät poimimaan yritysten jättämistä toimeksiannoista itselleen sopivimmat. Brändit puolestaan maksavat toimeksiantojen jättämisestä samaan tapaan kuin työpaikkailmoituksista.

Toimintamme perustuu kolmeen perusperiaatteeseen:

Laatu. Vahvistamme jokaisen palveluun kirjautuvan sisällöntuottajan ennen rekisteröinnin loppuun saattamista. Vaikka jokainen meistä voikin olla some-sisällön tuottaja, ei se automaattisesti tarkoita että sisältö täyttää tietyt peruskriteerit. Sorry, näin se on.

Helppous. Tavoitteemme on helpottaa sisällöntuottajien elämää tarjoamalla heille kiinnostavia töitä – ja puolestaan yritysten edustajien elämää säästämällä heiltä aikaa kontaktoinnilta ja jatkuvalta mediaympäristön skannaamiselta.

Ravistelu. Haluamme muuttaa yritysviestintää uuteen suuntaan ja luoda samalla uudenlaisia työpaikkoja – tai vähintäänkin keikkaduuneja.